Zoeken naar jou mondje

Uw zoekactie voor jou mondje leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Mondje. 46 jaar Vlaams-Brabant - Machelen
Wie komt langs voor een pijpbeurt?
Titel zegt genoeg. Deftige heren en jongens welkom. Fris gewassen piemels, graag een beschrijving van jezelf en een foto in erectie van je speelgoed.  

Wie komt langs voor een pijpbeurt?
Kris 43 jaar Oost-Vlaanderen - Temse
Wie pijpt me rustig klaar?
Man, 43 en gebonden uit waasland zoekt leuke pijper. Ik 178, 85 kg, 16x4 intiem geschoren, geen bbs, niet roker. Zoek man die mij kan ontvangen en mij rustig klaarpijpt tot het einde, spuiten in het mondje. Liefst geen roker, en geen bbs. Discretie en hygiene is een must. Liefst uit de regio en voor regelmatig ;)  
biman 54 jaar Antwerpen - Vosselaar
misschien voor deze vm
nette vijftiger, behaard,normaal postuur, verplaats, no pics - 't lijkt me ondeugend en opwindend om naakt in mijn mondje geneukt te worden door nette lul ... ik reageer voor 10 u bij interesse  
Hot 46 jaar West-Vlaanderen - Deerlijk
Cum on face
Zijn er hete mannen in de buurt die een mondje zoeken om lekker gepiept te worden? Je moet zelf niets doen… Mail met foto van je paal krijgt voorrang  
Frits 48 jaar Antwerpen - Mol
Klein dun besneden piemeltje zoekt pijpmondje voor deze avond
Hoi, wie komt er deze avond mijn klein dun besneden piemeltje klaar pijpen. Niets meer!! Ik blijf passief. Liefst zo jong mogelijk. Ik kan ontvangen. Hygiëne en discretie geboden. Ik reageer ENKEL op reacties met je Stats, vanwaar je bent en gewone foto heeft voorrang.anders NIET reageren aub.  

Klein dun besneden piemeltje zoekt pijpmondje voor deze avond
Nylontrafje 42 jaar West-Vlaanderen - Houthulst
Geilen op nylonvoetjes
Hallo, ben cd man en ik vraag mij af of er heren zijn die willen komen geilen op mijn in nylons gehulde voetjes. Ik draag altijd nylons en damesschoentjes met open teen. Teennageltjes zijn ook altijd gelakt. Jij kan mijn voetjes bewonderen,bespelen, verwennen terwijl jij met jou pik speelt. Klaarkomen kan op mijn gezichtje. Eventueel help ik een handje of mondje terwijl jij mijn nylonvoetjes verwent. Kan ontvangen en verplaatsen. Interesse, stel jezelf deftig voor en wij spreken af. Andere suggesties zeker ook welkom hoor.  
mister x 48 jaar Limburg - HASSELT
pijpmondje beschikbaar vanaf 16u
ik, een hetero/soft bi onderdanig pijpsletje ben beschikbaar (verplaats enkel) om te dienen..ik kleed me bij jou om in pumps, stay up, anonieme pijpkap en slipje en ga op de knien..geen bla bla maar leegpijpen..ben verzorgd, slank en uiterst discreet x  

pijpmondje beschikbaar vanaf 16u
Onderdanig sletj 26 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Onderdanig cumdumpster zoekt daddy
Ik ben 1m60 26j 56kg klein onderdanig pijpsletje. Ik neuk niet ENKEL zuigen. Ik zoek een gewillige dominante daddy die veel kan spuiten! Ik ben er zeer goed in om lekker te pijpen en ik bied mijn mondje aan om te laten keelneuken. Ik pijp je lekker intensief en hard. Ik laat je ook in m'n keelgat spuiten en slik alles door als je dat wenst. Ik heb de fantasie om bh, string, lingerie enzovoort aan te doen, als je die in bezit hebt is een pluspunt. Ik zoek lul en ballen gladgeschoren of bijgetrimd. Stuur reactie met foto lul aub, ik kijk nie veel naar uiterlijk, maar meer aan hygiene. Ik ontvang niet maar in en rond gent verplaatsten is mogelijk tot 30km.  

Onderdanig cumdumpster zoekt daddy
horny bottem 58 jaar Oost-Vlaanderen - Wichelen
zaad gevraagd voor kontje of mondje / omg.Lede./Wichelen
pijpje zetten? meer is mogelijk ,weinig taboe ,pijpen ,slikken ,neuken ,poppers ,lingerie ,plas ,meerdere welkom kan vrij ontvangen ,reactie met stats en foto is antwoord,-85kg ,graag weinig behaard ,heel de week beschikbaar  

zaad gevraagd voor kontje of mondje /  omg.Lede./Wichelen
Karel 59 jaar Oost-Vlaanderen - Assenede
Wie bezorgt mij een facial?
Is er iemand die deze avond nog de mogelijkheid heeft om langs te komen en mijn gezicht onder te spuiten met zijn warm zaad. Je komt binnen, ik hurk neer, je rukt je af (misschien help ik wel een handje of een mondje) je spuit mijn gezicht onder en vertrekt weer. Omgeving Stoepe. Kan nu tot 12.00 en deze avond van 16.30 tot21.00. Wie komt er?  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10